کراستینی کاپریسی

فینگر فود و سوشی


ترکیبی از نانِ روگنِ تُست‌شده، گوجه‌فرنگی، پنیر موتزارلا و سُس پِستو.

کروستینی (Crustini) به زبان ایتالیائی یعنی تکه‌های کوچک پوسته‌ی نان، ولی منظور غذای مختصر اما اصیلی است که ایتالیائی‌ها روی برش نان برشته‌ی آغشته به روغن زیتون می‌گذارند و به عنوان تنقل پیش از غذای اصلی می‌خورند. کروستینی در واقع نظیر کاناپه‌ی فرانسوی است جز اینکه اندازه‌ی آن چند برابر کاناپه است. روی نان، ممکن است یک ورقه‌ی پنیر یا گوشت یا مرغ یا ماهیِ سرد یا زیتونِ پرورده یا چیزی از این قبیل باشد.

منوی فینگر فود و سوشی